preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" Zagreb

 > Naslovnica
Naslovnica

_________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 21. 12. 2017.

RADOSNI PREDBLAGDANSKI DANI U ČETVRTOM RAZREDU

U četvrtak, 7.12., održana je kao i svake godine božićna kreativna radionica. Vrijedni učenici i  njihovi roditelji, uz voditeljicu Jasminu Mojži Koprolčec  i vjeroučiteljicu Maricu Matešić, izrađivali su božićne zvončiće.

U četvrtak, 7.12., održana je kao i svake godine božićna kreativna radionica. Vrijedni učenici i  njihovi roditelji, uz voditeljicu Jasminu Mojži Koprolčec  i vjeroučiteljicu Maricu Matešić, izrađivali su božićne zvončiće.

 Uz drage nam božićne pjesme i zvončići su zaplesali i u tili čas okitili smo naš razred. Razredni pano krase naše čestitke i «paprenjaci»  vlastite proizvodnje, a pune ruke posla imali smo sijući pšenicu. U ovim lijepim običajima kojima se svi vesele, poseban zadatak je bio svakog dana zaliti pšenicu i provjeriti kako napreduje. Bili smo vrijedni i oslikali još i božićne kuglice koje jedva čekaju božićna drvca bez kojih su nezamislivi ovi veseli školski dani.

 
Nastava u školskoj godini  2016./2017. počinje u ponedjeljak

5. rujna 2016.
 

Lokacija Goljak 2
Nastava u smjenama:

Učenici nižih razreda (1.-4.):

prvi tjedan nastava ujutro (8.30 - 12.30) ;

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (12.30 -17.00)

 

Učenici viših razreda (5.- 8.):

prvi tjedan nastava poslijepodne (13.00 - 17.00)

PSP (Produženi stručni postupak) - ujutro (8.00 - 12.30)

 

Lokacija Rudeš (Korenička 34) i Našička 5

Nastava ujutro (8.30 - 12.30)

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (od 12.30)

 

 

Na 11. interdisciplinarnom kongresu edukacijskih rehabilitatora s međunarodnim sudjelovanjem: Izazovi inkluzivnog odgoja i obrazovanja, prezentirali smo rad:

PROJEKTNE AKTIVNOSTI U EDUKACIJSKO REHABILITACIJSKIM PROGRAMIMA

 

 

 

Pas pomagač u predškolskoj skupini - neočekivana prijateljstva

U 2015./2016. godini predškolske skupine je u nekoliko navrata posjetila Šira. Šira je pas pomagač koji se zajedno s našom djelatnicom Teom Selaković kao voditeljicom uključio u odgojno - obrazovne aktivnosti skupine predškolaca. Ovo je za njih bilo jedno sasvim novo iskustvo. Bilo je i onih koji se nisu osjećali sasvim sigurno u kontaktu sa Širom, pa smo im omogućili  da iz pozadine samo promatraju, a kada su se osjetili dovoljno sigurni i samopouzdani, pristupili su Širi, koja ih je odmah pozvala na igru. To nas je sve naučilo da se uz međusobno poštivanje različitosti i tuđih potreba nova prijateljstva brzo stvaraju i među pripadnicima različitih vrsta. Šira je predškolce posjetila nekoliko puta, svaki put s ciljem koji se dogovorio s  defektologom odgajateljem. Djeca su sa Širom vježbala pričanje i prepričavanje priče, predmatematičko znanje, pojam o vremenu, o brizi za bližnje, bacanje i hvatanje, strpljenje i koncentraciju, a najviše od svega su vježbali grupno smijanje, smješkanje i nasmijavanje! Veselimo se novim susretima s našom Širom.

 


 
Nastava u školskoj godini  2015./2016. počinje u ponedjeljak

7. rujna 2015.
 

Lokacija Goljak 2
Nastava u smjenama:

Učenici nižih razreda (1.-4.):

prvi tjedan nastava ujutro (8.30 - 12.30) ;

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (12.30 -17.00)

Učenici viših razreda (5.- 8.):

prvi tjedan nastava poslijepodne (13.00 - 17.00)

PSP (Produženi stručni postupak) - ujutro (8.00 - 12.30)

 

Lokacija Rudeš (Korenička 34) i Našička 5

Nastava ujutro (8.30 - 12.30)

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (od 12.30)

 

 

Kad se male riječi slože, sve se može,sve se može!

Ove školske godine mnoge su priče dotaknule naša srca, a mnoge su posađene duboko u srca naših gostiju.
Kao predbožićni poklon u 12. mjesecu, Centar je posjetio Andrej Dojkić sa svojim prijateljima glumcima. Vesela je družina izvela dijelove iz predstave Družba Pere Kvržice te tako razveselila sve prisutne. Učenici im nisu ostali dužni  te su pokazali brojne talente: pjevanje,ples, glumu i dr. Gosti su se spontano prisjetili (ne)zgoda iz nekih predstava te učenicima približili trud i rad koji su morali uložiti kako bi postali dobri u svom poslu.

Tijekom drugog polugodišta Priča u srcu pronašla je blisku suradnicu,  Tribinu u gostima voditelja Hrvoja Kovačevića. Tribina u gostima projekt je Društva hrvatskih književnika koji promiče čitanje, a gosti su nam bili Jadranko Bitenc  i  Robert Mlinarec. Književnici su čitali odlomke iz svojih djela,odgovarali na pitanja učenika s kojima su razmijenili iskustva te uvijek dobrodošle savjete. Originalna pitanja naših učenika  zaslužila su i nagradu. Bitenc nam je darovao svoj roman, a Mlinarec je darovao tri slikovnice učenicima i obećao  da će naša školska knjižnica biti bogatija za nekoliko naslova.

Naša slatka druženja možete vidjeti u galeriji, kao i radove naših Zadrugara koji su za goste pripremili poklone te su osmislili  ilustraciju koja se nalazi na zahvalnicama.

Priča ide dalje, veselimo se novim susretima, a do tada uživajte u ljetnim pričama!

 

 

 

Humanitarna akcija  za obitelji naših učenika

 Donacijom  trajnih  prehrambenih i higijenskih  proizvoda roditelji  i djelatnici  našeg Centra te Dječji dom Bl. Alojzija Stepinca uključili su se u humanitarnu akciju   koju smo održali od 2.3. 2015. do 20. 3 .2015. godine. 

 Akciju su  pokrenule vjeroučiteljica i razrednica prvog razreda uz sudjelovanje Učeničke zadruge „Šegrt Hlapić“ u svrhu pomoći  našim učenicima koji su skromnijih materijalnih mogućnosti, žive u višečlanim obiteljima ili nemaju riješeno stambeno pitanje.

Ovogodišnja donacija  uručena je  obiteljima petero naših učenika, a opremili smo i učenike 7. i 8. razreda higijenskim potrepštinama za maturalno putovanje. 

 

Članovi školske zadruge izradili su prigodnu zahvalnicu koja je poslana na adrese svih naših donatora. Ponosni  smo  na naše zajedništvo ,suradnju, humanost i suosjećanje koje smo pokazali i u ovoj akciji.

Od srca zahvaljujemo svima na iskazanoj dobroti!

 

EKO-ŠKOLA

Postupak za stjecanje statusa Međunarodne Eko-škole ove je školske godine pokrenuo Centar za odgoj i obrazovanje „Goljak“. Centar se prijavio putem  Nacionalnog koordinatora Eko-škola Udruge „Lijepa naša“. Potrebno je ispuniti sedam programskih koraka do Eko-škole: osnivanje odbora Eko-škole, ocjena stanja okoliša, plan djelovanja (program rada), praćenje i ocjenjivanje stanja, rad prema nastavnom planu i programu, obavješćivanje javnosti i uključivanje medija te izrada Eko-kodeksa škole.

Eko-škole su program i sustav nagrađivanja. Program može prihvatiti svaka škola u kojoj su svi njezini sudionici voljni odabrati “EKO” kao dugoročni način življenja.

Tema projekta Centra je „OTPAD“ – Otpad nije smeće.  Neki od ciljeva Centra su: osvješćivanje važnosti očuvanja okoliša i održivog razvoja u svim segmentima odgojno-obrazovnog rada, skupljanje, zbrinjavanje i smanjivanje količine otpada, razvijanje navike razvrstavanja otpada, izrada ukrasnih predmeta i didaktičkih materijala od otpada, poticanje i razvijanje osobne odgovornosti za očuvanje okoliša i dr. Planom i programom Centar „Goljak“ odredio je osnovne zadatke projekta:

- skupljanje papirnatog i plastičnog otpada u uredima, razredima i boravcima

- korištenje recikliranog papira u administraciji i u pripremi nastave

- akcija – „Kopirajmo obostrano“

- izrađivanje i umnožavanje edukativnih materijala o potrebi smanjivanja, skupljanja i zbrinjavanja otpada

- sudjelovanje u akcijama čišćenja i uređenja okoliša

- zbrinjavanje kartonske ambalaže

- zbrinjavanje plastičnog otpada.

Dana 5. veljače 2015. održana je sjednica Eko-odbora čiji su članovi Petra Vrbanović (Gradski centar – City Centar One), Gordana Leš (COO „Goljak“), Tihana Sever (COO „Goljak“), Ana Bulić (COO „Goljak“), Dario Zadravec (COO „Goljak“), Dijana Rumiha Brzica (školski koordinator COO „Goljak“), Željko Kranjec (ravnatelj COO „Goljak“), Dragica Čičak (roditelj), Paula Babić (učenica), Dominik Ugarković (učenik) te Tomislav Subotičanec (župnik). Eko-odbor prihvatio je i odobrio predviđeni plan i program koji će tijekom školske godine realizirati djelatnici i učenici Centra, roditelji, sponzori te „kumovi“ Centra – Gradski centar, City Centar One.

Učenici i djelatnici Centra osmislili su himnu, logo Eko-škole te geslo:

SVAKA GESTA, MA KAKO BILA MALA, DOVOLJNA JE DA ZEMLJI KAŽEMO: „HVALA!“.

Centar za odgoj i obrazovanje „Goljak“

U  Zagrebu 7. travnja 2015.

 

 

 

Dragi naši klikom na sliku možete pogledati priču o Uskrsu, rad naše U.Z. "Šegrt Hlapić". Nadamo se da će te i vi u ovoj maloj priči pronaći svjetlost, snagu i nadahnuće za još više dobrih djela. Od srca vam želimo Sretan i Blagoslovljen Uskrs.

 

 


 

Radosni događaji - Gozba ljubavi

 

 

Od srca blagoslovljen Božić ispunjen ljubavlju, radošću i mirom i sretnu 2015. godinu žele vam učenici i djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje "Goljak".

 

 

 

 

Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" sudjeluje u pilotu eLearning sadržaja projekta Soulbus

Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" sudjeluj u prvom pilotu eLearning sadržaja razvijenog u okviru međunarodnog projekta Soulbus, izgradnja socijalnog kapitala kroz poboljšanje multikulturoloških kompetencija mentora i profesora u obrazovanju, rehabilitaciji i zdravstvenoj njezi.

U studenom 2013. godine je Centar Goljak pristupio partnerstvu s Edukacijsko rehabilitacijskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i ustanovama visokog obrazovanja i vježbaonica na tržištu rada u drugim zemljama s ciljem poboljšanja multikulturoloških kompetencija. Partnerstvo obuhvaća pet zemalja: Finsku, Nizozemsku, Estoniju, Sloveniju i Hrvatsku.

U siječnju 2014. su sudionici dali informacije o stanju u matičnim zemljama u odnosu na multikulturalnost te su one sažete u repozitorij studije slučaja. Na temelju repozitorija je osmišljen i napravljen eLearning sadržaj koji je krajem godine predstavljen na sastanku svih partnera u Zagrebu te stavljen na raspolaganje partnerima u projektu. 

eLearning sadržaj će kroz pilot biti pregledan te će mentori dati svoje opaske i dojmove. Na temelju tih zapažanja će dizajneri poboljšati sadržaj te ga ponuditi za 2. (projektom predviđen) pilot  s većim brojem sudionika. Ovakvim načinom obrade sadržaja je osigurana visoka kvaliteta s obzirom da povratnu informaciju dizajnerima daju radno aktivni profesionalci na terenu koji poznaju potrebe modernog stručnjaka u multikulturalnom okruženju radi što kvalitetnijeg obavljanja posla te prenošenja svojih znanja na buduće stručnjake iz raznih dijelova svijeta. 

Cilj Hrvatske u ovom projektu je ponuditi više mjesta stranim studentima koji dolaze na razmjenu te dodatne sadržaje u vidu prakse u vježbaonicama poput Centra Goljak za što su mentorima potrebne multikutlurološke kompetencije radi što bolje demonstracije radnih zadataka te podučavanja studenata iz drugih zemalja i kultura.

Projekt sufinancira program za cjeloživotno učenje Europske komisije. Završetak projekta je predviđen za listopad 2015.

Više o Soulbus projektu možete pronaći na službenim stranicama projekta

http://www.jamk.fi/en/Research-and-Development/RDI-Projects/Soulbus/Etusivu/

i blogu  http://blogit.jamk.fi/soulbus/

 

 

Holistički pristup učenju i kreativnosti u edukacijskoj rehabilitaciji

 

 

Dana 30. listopada 2014.g. učenici 8a razreda bili su na izvanučioničkoj nastavi pod nazivom  "Vukovar - Grad Heroj".

 

 

 

Održana radionica «PRIČA U SRCU» na kojoj je gostovao ugledan književnik, pisac ogleda i poezije g. Stjepan Lice.

Održana je radionica «Priča u srcu» u sklopu projekta Radionice čitanja i pričanja priča koje su pokrenule voditeljice Jasmina Mojži Koprolčec i Anita Kiš. Centar za odgoj i obrazovanje «Goljak» posjetio je književnik Stjepan Lice i u naša srca posijao sjeme dobrote s nadom da će ono bogato procvasti kako piše u predgovoru jedne njegove knjige.

Učenicima je čitao priče iz svoje knjige za djecu «Bubekovo gnijezdo» te je na zanimljiv način pripovijedao o djetinjstvu, školovanju i događajima iz života koji su mu inspiracija za neka njegova književna djela.

Potvrdilo se da dobra priča uvijek uzbudi srce i maštu.

Zahvaljujemo autoru knjige «Bubekovo gnijezdo» što je potaknuo kod naših učenika ove lijepe doživljaje.

Slike susreta možete pogledati u našoj Fotogaleriji.

 

 

Nastava u školskoj godini  2014./2015. počinje u ponedjeljak 8. rujna 2014.
 
Lokacija Goljak 2
Nastava u smjenama:

Učenici nižih razreda (1.-4.) prvi tjedan nastava ujutro (8.30 - 12.30) ;

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (12.30 -17.00)

Učenici viših razreda (5.- 8.) prvi tjedan nastava poslijepodne (13.00 - 17.00)

PSP (Produženi stručni postupak) - ujutro (8.00 - 12.30)

 

Lokacija Rudeš (Korenička 34) i Našička 5

Nastava ujutro (8.30 - 12.30)

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (12.30 -17.00)

 

Poštovani roditelji,

u prilogu možete preuzeti popis odabranih udžbenika.

 Udžbenici izabrani samo COO "Goljak"

 

 

 

Vijest

Udruga "Hrvatski Moto Klub Sokolovi" iz Luzerna je u sklopu humanitarnog posjeta Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini obišla i Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" te uveselila naše učenike isprobavanjem njihovih motora i druženjem s motoristima. Moto Klub Sokolovi su Centru "Goljak" donirali  i 5000 švicarskih franaka. Donacija će biti iskorištena za nabavku informatičke opreme te za projekt Eko Škole. Također Moto Klub Sokolovi su nam pristali biti partneri na projektu Eko Škole Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak".

Zahvaljujemo im se na posjeti i nama vrlo korisnoj donaciji te duženju koje će našim učenicima ostati u krasnom sjećanju. 

 

 

 

Dragi roditelji, kolege i prijatelji Goljaka pridružite nam se u našoj maloj akciji!

KAD SE MALE RUKE SLOŽE POMOĆI SE SVAKOM MOŽE

Pomozite nam da pomognemo našim vršnjacima u Slavoniji!

Prikupljamo pomoć u higijenskim potrepštinama i vodi.

Prikupljene stvari možete ostaviti u zbornici na Goljaku u srijedu 21.05.2014.g. od 8 do 10 h. 

Od srca vam hvala!

 

 

 

Vijest

Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" sudjelovao je na 13. hrvatskom Tjednu mozga i u svjetskoj  kampanji  Brain Awareness Week.

 

 


 

Vijest

U sklopu projekta "Putovima Zrinskih i Frankopana" održana je radionica - Iz kuharice Zrinskih

 

 

 

 

Goljak sudjeluje u projektu "Soulbus"

Centar za odgoj i obrazovanje Goljak sudjeluje u međunarodnom projektu programa Europske unije za cjeloživotno učenje: Izgradnja socijalnog kapitala kroz unaprjeđenje multikulturalnih kompetencija u visokom obrazovanju i na tržištu rada (Building Social Capital by Improving Multicultural Competence in Higher Education and Labour Market), skraćenog naziva Soulbus.

Danas sve veći broj studenata bira boravak u inozemstvu na studentskoj razmjeni te se u članicama Unije bilježi porast korisnika i pacijenata stranog porijekla s obzirom na slobodu kretanja unutar Europske unije te je prepoznato da su multikulturne kompetencije prijeko potrebne budućim stručnjacima. Projekt se zasniva na suradnji institucija visokog obrazovanja i vježbaonica na tržištu rada u svrhu prepoznavanja i zadovoljavanja trenutnih i budućih izazova multikulturalizma u području edukacijske rehabilitacije te zdravstvene i socijalne skrbi. Hrvatski predstavnik visokog obrazovanja je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. (www.erf.hr)

Očekivani ishodi Soulbus-a su unaprjeđenje multikulturalnih kompetencija nastavnika u institucijama visokog obrazovanja te mentora u vježbaonicama čime će se standardizirati kvaliteta i povećati mobilnosti stranih studenata kroz širu ponudu stručne prakse izvan domovine. Projekt također potiče sustavnu i dugoročnu suradnju visokog obrazovanja i tržišta rada u definiranju i ostvarenju ishoda obrazovanja budućih stručnjaka.

U projektu sudjeluju:

JAMK University of Applied Sciences, Finska,

GLORIA, Multicultural center, Finska

College of Nursing Jesenice, Slovenija

University Clinic of Respiratory and Allergic Diseases Golnik, Slovenija

Saxion University of Applied Sciences, Nizozemska

Solis, Nizozemska

LAMK, Finska

Harjulan settlementti, Finska

University of Zagreb. Hrvatska

Centre for Education ‘ Goljak’ Zagreb, Hrvatska

Tartu Health Care College, Estonija

University Hospital, Estonija

School of Social Work, San José State University, SAD

Projekt će istražiti iskustva nastavnika na sveučilištima i mentora u praksi te prepoznati smjernice za razvoj multikuluralnih kompetencija. Ta saznanja će poslužiti za izradu Multikulturnog coaching programa za nastavnike partnerskih sveučilišta i mentore u praksi. Po završetku projekta taj će program biti dostupan u obliku stručnog usavršavanja za nastavnike i mentore te budućim diplomantima u obliku izbornog kolegija.

Projekt financira program cjeloživotnog učenja Europske unije (Lifelong Learning Programme), a koordinira ga JAMK University of Applied Sciences iz Finske. Trajanje projekta je predviđeno od 2013. do 2015.

Više o Soulbus projektu možete pronaći na službenim stranicama projekta

http://www.jamk.fi/en/Research-and-Development/RDI-Projects/Soulbus/Etusivu/

i blogu  http://blogit.jamk.fi/soulbus/

 

 

 

 pismo roditelja.doc
 

Svaki kraj školske godine donosi sa sobom i tugu opraštanja s jednom generacijom. Dragi naši osmaši nemojte nas zaboraviti. Sretno!

 

 

 


 

Vijesti

Keramičarska radionica

Početkom 2013 g. u Centru za odgoj i obrazovanje „Goljak“ počele su keramičke radionice.

Voditelj radionica je profesor Zvonimir Šepat koji na  duhovit, jednostavan i pristupačan način približava učiteljima postupak  modeliranja gline. 

U pozitivnom ozračju učitelji usvajaju znanja o načinu modeliranja gline, stvarajući tako nove ideje koje će moći prenijeti učenicima Centra „Goljak“. Kako to zaista izgleda pogledajte u našoj galeriji slika.

 


 

Vijesti

Fašnik na Goljaku

U našem Centru na lokaciji Goljak održano je završno fašničko veselje na pokladni utorak 12. veljače 2013.god. pod pokroviteljstvom ravnatelja g. Željka Kranjeca.

Gosti fašničke proslave bili su učitelji i učenici Srednje škole primjenjene umjetnosti i dizajna. U zajedničkoj radionici izrade maski željeli smo prezentirati  rad i mogućnosti naših učenika, te se dobro zabaviti. Zahvaljujemo  se našim gostima na provedenom vremenu s našim učenicima i zajedničkom osmišljavanju maski.

Program je započeo radionicom izrade fašničke maske na kojoj su sudjelovali učenici i učitelji razredne nastave našeg Centra i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, a nasmijani žiri profesora  odabrao je maske godine. Vesela se družina počastila krafnama i sokovima.

Učenici viših razreda izradili su  Princa Fašnika uz pomoć učitelja iz boravka. Suđenje mu je započelo čitanjem Optužnice koja je aklamacijom prihvaćena u cijelosti.

Goljački prijeki sud zastupan po sudcima (učenicima)  F.Đ. i D.R. donio je presudu kojom  je Princ Fašnik  osuđen na galge te mu je poručeno da sa sobom u vatru odnese i sve naše probleme!

Ovogodišnji program osmislila je učiteljica Jasmina Mojži Koprolčec, prof. defektolog, a fotografije s događanja možete pogledati u  našoj galeriji.

 

 

 

Vijesti

Jazz radionica

 

Dana 19. studenog 2012. u 14:00 h Udruga ATOM iz Rijeke organizirala je susret s  djecom, učenicima Centra za odgoj i obrazovanje ˝Goljak˝ pod nazivom "Jazz na kotačima".

Voditelji radionice su bili Lela & Joe Kaplowitz te Gary Fritz (gost iz Sad-a).

Cilj susreta je bio promicanje i približavanje jazz glazbe djeci i mladima.  Djeca su imala priliku čuti o nastanku i počecima jazz glazbe kroz zanimljivo kratko predavanje i filmić, pjevanje i svirku te se upoznati s različitim instrumentima. Njihov interaktivni pristup je potaknuo djecu da i sama sudjeluju u pjevanju i sviranju ručnih udaraljki čime su doprinijeli stvaranju pozitivne i ugodne atmosfere u kojoj su svi uživali.

 

 

Vijesti

Kićenje bora

Kao svake godine i ove se tradicionalno 14.12.2012. g. kitio bor u Centru Goljak.

Ovogodišnje kićenje bora obogatila su djeca uz pomoć svojih učiteljica prigodnim pjesmama , igrokazima i recitacijama

Prigodne pjesme - pod vodstvom Ivane Radan

Recitacija «Crna ovca u obitelji» za čiju izvedbu je osim djece zaslužna i profesorica Đurđa Zrinščak.

Učenici četvrtog razreda izveli su recitaciju pod nazivom «Badnja veče» i igrokaz «Pahuljice». Voditelj – Melita Tatar

Svi zajedno otpjevali smo dječju pjesmu «Pahuljice», nakon čega su profesor Kipson i gostujući zbor pratili kićenje bora prigodnim božićnim pjesmama. Gozba ljubavi.ppsx
 Holisticki pristup u ucenju i kreativnosti.ppsx
 Kuharica Zrinski i Frankopani.ppsx
 Nas mozak zna.pps
 PROJEKTNE AKTIVNOSTI U EDUKACIJSKO REHABILITACIJSKIM PROGRAMIMA.pdf
 Udzbenici izabrani- samo COO Goljak.xls
 pismo roditelja.doc


Kalendar školske godine 2018./2019.

eD za učenike

eD za učitelje

Stručni skupovi

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" Zagreb / Goljak br. 2, HR-10000 Zagreb / www.centar-odgojiobrazovanje-goljak.skole.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-goljak.skole.hr
preskoči na navigaciju